Vacature indicatieadviseur Wmo TriviumPlus

Als indicatieadviseur bij TriviumPlus werk je bij onze opdrachtgevers (gemeenten)  aan de uitvoering van de Wet Maatschappelijke ondersteuning. Je neemt zelfstandig aanvragen in behandeling, voert intake gesprekken, indiceert, rapporteert en adviseert voor de zorg/dienstverlening. De indicatieadviseur draagt verantwoordelijkheid voor het hele proces en rapporteert zelfstandig aan de opdrachtgever. Als een spin in het web werk je samen met de gemeenten, medisch adviseurs en leveranciers. Naast advisering vanuit onze organisatie detacheren wij ook medewerkers naar gemeentes.

Wie zoeken we?

We zoeken een indicatieadviseur die het spanningsveld tussen cliënt en de mogelijkheden binnen de wet- en regelgeving goed weet te hanteren. Verder ben je ondernemend, flexibel, klantgericht en beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Je bent in het bezit van een afgeronde (para-)medische HBO-opleiding; Ergotherapie, Fysiotherapie of Verpleegkunde. Voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring binnen het Sociaal Domein. De vacature is voor 32 uur per week. Je dient in bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Wat hebben wij te bieden?

Als indicatieadviseur bij TriviumPlus heb je een afwisselende, verantwoordelijke functie binnen een professionele organisatie. Door onze interne opleiding en het werken bij diverse opdrachtgevers krijg je de mogelijkheid veel te leren en je breed te oriënteren.
Ook ervaren indicatieadviseurs moeten zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarom organiseert TriviumPlus regelmatig casuïstiekbespreking en vakinhoudelijke dagen voor alle adviseurs. We bieden een marktconform salaris en een leaseauto.

Direct solliciteren of wil je meer informatie?

Je motivatiebrief en CV kun je sturen aan Karien Haverkate-Ruis via k.haverkate-ruis@triviumplus.nl. Wil je vragen stellen over deze vacature om te bepalen of werken als Indicatieadviseur bij TriviumPlus bij jou past bel Karien dan via 06-57062479.

Wil je naar aanleiding van deze vacature bellen voor acquisitie dan kun je contact opnemen met Hanna van de Berg via 06-21489500.

 

Solliciteer naar de functie van indicatie adviseur WMO

Vul velden met een * in zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak.