Adviseurs

Natuurlijk zijn de adviseurs van TriviumPlus hoog opgeleid. Van ergotherapeuten, bewegingstechnologen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen en artsen tot en met bouwkundigen. En natuurlijk hebben we jarenlange ervaring in huis met indicatiestelling, Wmo, detachering en opleiding. Dat spreekt voor zich.

Betrokken

Waar wij ons echter in willen onderscheiden, is onze betrokkenheid. Betrokkenheid bij opdrachtgever èn cliënt. Dat uit zich onder meer in onze voorkeur om, als het even kan, op huisbezoek te gaan. En onze voorkeur voor een zakelijke en realistische advisering. Voorkeuren die –niet zonder toeval - een positieve invloed op elkaar hebben.

Hoog opgeleide adviseurs

Wanneer nieuwe adviseurs bij TriviumPlus aan de slag gaan, wordt via een opleidingstraject van minstens een half jaar de gevolgde opleiding aangevuld met relevante vakkennis. Ook onze ervaren adviseurs willen zich verder ontwikkelen. Sterker nog, in die behoefte stimuleren we elkaar graag. Via opleidingen, casuïstiekbesprekingen en vakinhoudelijke dagen voor het hele bedrijf blijven we scherp en alert.


Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak.