Over TriviumPlus

TriviumPlus gaat te werk vanuit een jarenlange ervaring in advisering en indicatiestelling. Onze adviseurs werken soepel samen met de andere partijen in het werkveld, zoals thuiszorgorganisaties, (huis)artsen, fysiotherapeuten of revalidatiecentra. Wij hechten daarbij veel waarde aan een goede persoonlijke en zakelijke relatie met onze opdrachtgevers.

Bent u in ons geïnteresseerd dan bent u waarschijnlijk op zoek naar deskundige ondersteuning voor indicatiestelling binnen de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Of u wilt wellicht geadviseerd worden over de sociaal medische advisering. Het kan ook zijn dat u tijdelijk een tekort van consulenten moet opvangen of dat u een training zoekt voor Wmo consulten.

TriviumPlus is lid van het Pliad, het Platform voor Indicatie en Advies dat professionele partijen in de sociaal-medische advisering verenigt: www.pliad.nl

Triviumplus is onderdeel van de FirstCompany Group waar ook Treve onderdeel van uit maakt. Lees meer over FirstCompany op de website www.firstcompany.nl.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak.